Blog PREVENT

Blog PREVENT

Voor een stralende en gezonde huid is het gebruik van goede huidverzorgingsproducten essentieel. De producten van SkinCeuticals worden wetenschappelijk ondersteund, met als doel om de gezondheid van de huid te verbeteren en te houden.

De producten van SkinCeuticals zijn zeer geconcentreerd in pure actieve ingrediënten, die hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen. SkinCeuticals gaat uit van drie belangrijke pijlers: PREVENT, PROTECT, CORRECT. De huidverzorgingsproducten zijn erop gericht om tekenen van veroudering te corrigeren, een gezonde huid te beschermen en toekomstige schade te voorkomen. Hieronder leest u meer over PREVENT en wat antioxidanten nou zijn en voor uw huid doen.

PREVENT

Antioxidanten beperken de schade die door vrije radicalen worden veroorzaakt. Schade door vrije radicalen speelt een rol bij kanker, huidveroudering en de vorming van rimpels. De krachtige antioxidanten van SkinCeuticals zijn speciaal ontworpen en klinisch bewezen dat ze de meest geavanceerde bescherming tegen huidveroudering bieden. 

SERUM 10

Ideaal voor de gevoelige huid of de huid die nog niet gewend is aan het gebruiken van een vitamine C antioxidant serum. Serum 10 bevat 10% pure vitamine C en 0.2% ferulinezuur om vrije radicalen te neutraliseren welke bijdragen aan atmosferische huidveroudering – schade door externe agressoren en vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Naast de voordelen in het beschermen tegen vrije radicalen, helpt dit antioxidant serum ook zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, te verminderen.

PHLORETIN CF

Vitamine C antioxidant serum voor het neutraliseren van vrije radicalen en het verminderen van pigmentatie. Phloretin CF bevat 2% floretine welke vrije radicalen neutraliseert, de celvernieuwing versnelt en de productie van ongewenst pigment vermindert. Ook bevat het 10% pure vitamine C en 0.5% ferulinezuur. Ideaal voor een normaal, vet of gemengde huid die last heeft van pigmentatie, acne of tegen huidveroudering.

C E Ferulic

C E Ferulic bevat een antioxidantcombinatie van 15% pure vitamine, 1% pure vitamine E en 0,5% ferulinezuur voor een verbeterde bescherming tegen atmosferische huidveroudering – omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit UVA/UVB-straling, infraroodstraling (IRA) en luchtvervuiling. C E Ferulic heeft niet alleen een antioxidanten-werking maar verbetert ook de aanblik van huidveroudering en fotoveroudering, van lijntjes en rimpels en gaat het verlies van stevigheid tegen, terwijl het de teint verheldert. Ideaal voor de normaal, droog of gevoelige huid.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Vragen?