Huidverbetering

We leven momenteel in een wereld waarin we er allemaal steeds beter uit willen zien. Onze voorkeur van huidverbetering gaat naar behandelingen waarbij we de huid zelf laten werken.

​Er zijn 3 verschillende behandelingen die wij binnen de praktijk toepassen:

Laser behandeling met SR

De fractionele laser maakt gecontroleerd kleine gaatjes in de diepere lagen van de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het water wat zich in de cellen bevindt. Deze cellen worden na de behandeling door de huid afgevoerd en opgeruimd.

De huid is in staat na dit proces zelf nieuwe collagene vezels aan te maken. Daardoor wordt de huid weer voller en sterker. Het stimuleert naast de collagene vezels ook de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes. Een goede doorbloeding van de huid is belangrijk omdat het zorgt dat er nieuwe huidcellen gevormd kunnen worden, zodat de huid zichzelf snel kan herstellen en beschermen.

Peeling

Een peeling zorgt voor huid- en celvernieuwing. Het proces van celvernieuwing zorgt ervoor dat de huid oude cellen verliest. Hierdoor krijgt de huid betere en vollere nieuwe cellen terug. De huid ziet er frisser uit omdat de doorbloeding is gestimuleerd, en heeft z’n glans weer terug.

Door deze processen heeft de huid weer uitstraling, en bepaalde lijntjes

minder heftig aanwezig zijn.

 Bindweefselmassage

De bindweefselmassage bij SKINCOSMEDIQ is volgens de speciale methode van hannah.Onze huidtherapeuten hebben hiervoor de opleiding gevolgd bij opleidingsinstituut hannah in Voorthuizen.Met deze effectieve hannah bindweefselmassage haal je alles uit je huid! De doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie worden intensief verbeterd.

Deze hannah bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen maar huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage.

De hannah bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen en littekens ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor de huidconditie geoptimaliseerd.

Open chat
Vragen?