Skinboosters

Met het ouder worden en door schadelijke invloeden van buitenaf verandert geleidelijk de conditie van uw huid. De huid wordt droger, krijgt oneffenheden en verliest zijn stevigheid. Voor een groot deel komt dit door verlies van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een belangrijke lichaamseigen stof in de huid die vocht vasthoudt en de aanmaak van collageen stimuleert.

Een skinbooster is een vloeistof die bestaat uit natuurlijk hyaluronzuur en actieve ingrediënten, zoals vitamines, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Deze zuivere stoffen brengen we in de huid door middel van oppervlakkige injecties. Op deze manier worden de huidcellen optimaal gehydrateerd, gevoed en krijgt uw huid een flinke collageenstimulatie.

De RRS-Inject® lijn is voor alle volwassenen toepasbaar, ongeacht leeftijd, geslacht of huidtype. Er zijn diverse ‘cocktails’ injectievloeistof om verschillende indicaties op maat te kunnen behandelen, zoals: een droge huid, een vale huid, een huid met volumeverlies, een verslapte huid, fijne lijntjes, donkere kringen en vochtwallen onder de ogen.

De HA Injectable® skinbooster is de ‘gouden standaard’ bij beginnende huidveroudering. HA Injectable®hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge en arme huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging en voor behandeling van oppervlakkige rimpeltjes. Naast hyaluronzuur bevat HA Injectable® 72 actieve ingrediënten die de huid hydrateren, voeden en stimuleren.

Deze skinbooster is geïndiceerd voor mensen met een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. De Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur voor intense hydratatie met een anti-aging complex die de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert.

De Tensorlift zetten we in bij een verslapte huid waarbij de elasticiteit is afgenomen door bijvoorbeeld roken of UV-straling. De Tensorlift bevat hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), die de cellen voeden en de collageen- en elastine-aanmaak stimuleren.

Deze skinbooster is ontworpen om een vermoeide blik te verminderen door donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen te behandelen. De specifieke ingrediënten bevorderen afvoer van vocht, voeden de huid en hebben een blekend effect op donkere kringen, waardoor er weer een frisse blik ontstaat. HA Eyes®vermindert gelijktijdig ook de fijne lijntjes rondom de ogen.

De vloeistof brengen we in door middel van de U225 Intradermale Injector, ook wel ‘mesogun’ genoemd. Dit is de meest comfortabele en kwalitatieve manier om skinboosters in de huid te brengen. De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar wordt niet als pijnlijk ervaren. De behandeling duurt ongeveer een half uur.

Voor een optimaal resultaat heeft u een kuur van 4 tot 6 behandelingen nodig, waarbij u om de 10 tot 14 dagen behandeld wordt. Met iedere behandeling zal de huidconditie toenemen en het resultaat ook aan de oppervlakte van de huid zichtbaarder worden. Het is daarom belangrijk om de gehele kuur af te maken.

Het huidverouderingsproces kunnen we echter niet stopzetten. Wij adviseren u daarom om na de eerste kuur iedere 8 tot 12 weken een losse behandeling te ondergaan zodat uw huid in topconditie blijft.

Open chat
Vragen?